Валута
BGN
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

КАТЕГОРИИ

Начало Рекламации

Рекламации

Част от общите ословия на www.rocake.com 

5. Рекламации и откоз от поръчка 

             

5.1. Всеки наш клиент може да върне закупената стока в срок от 14 дни от получаването й ако тя е във вида, в който сме я изпратили, не е с нарушена опаковка в изправност е и не е използвана. По смисъла на чл. 55 от ЗЗП Вие имате възможност и право да се откажете от покупка на дадена стока в срок от 14 работни дни като единствено е необходимо да поемете разходите по връщането на продуктите.

              5.2 Съгласно чл.57, ал.5 от ЗЗП правото на отказ на потребителя от поръчката (връщане на продукти) отпада за хранителни запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето.

5.3. Ако се случи стоката да е повредена е необходимо да поискате от куриера да ви изготви протокол за увредена пратка. Ако представител на куриерската фирма вече не е при вас, когато установите проблем в стоката е най-добре да ни позвъните или да ни пишете. Можете да използвате и формуляра за рекламации. Най-добре е да се свържете с нас за да ни дадете възможност да се погрижим за проблемните продукти и пратка. За нас винаги е важно клиентите ни да се чувстват доволни.

5.4. В случай, че клиентът откаже поръчка преди нейното изпращане, за която е заплатил по банков път „ГИС Сълюшън“ ООД възстановава платената сума по сметката на клиента в срок от 3 работни дни.

5.5. В случай, че клиентът откаже поръчка след нейното изпращане, за която е заплатил по банков път „ГИС Сълюшън“ООД възстановава платената сума по сметката на клиента в срок от 3 работни дни, като си приспада куриерските такси.

Полетата с * са задължителни.